Bedrijfsdocumentaire laten maken

Wil je een bedrijfsdocumentaire laten maken? Je potentële klanten laten VOELEN wat het DNA van je onderneming is? Je doelgroep betrekken bij je product of dienst? Een film voor op een symposium?  Vertel en inspireer met een (korte) bedrijfsdocumentaire of reportage.

Een impressie

Wind & weather is een korte documentaire die ik maakte over de Loenderveense Molen. Stichting het Utrechts Landschap heeft de film ingezet voor crowdfunding omdat de 4 fokwieken dringend aan restauratie toe zijn.

 

nominatie documentaire

De film is genomineerd voor de Short Film Award van het Go Debut European Film Festival 2018.

 

 

Bedrijfsdocumentaires die iets los maken

Schakel me in om de ware identiteit van jouw bedrijf te zoeken. Om de dagelijkse praktijk in beeld te brengen. Een bijzonder project te volgen. De mooiste werkelijkheid die zich niet laat verzinnen. Echte verhalen, met echte emoties. Een bedrijfsdocumentaire waar medewerkers trots op zijn en waar partners, klanten en potentiële klanten een goed gevoel bij krijgen.

 

Ja! Laten we vrijblijvend praten over de mogelijkheden voor een bedrijfsdocumentaire.

 

Vertellen of laten zien en voelen?

Je hebt een project, dienst of product waar je trots op bent. Dan kun je dat telkens weer vertellen aan nieuwe klanten en mogelijke partners of financiers. Maar je kunt jezelf ook een hoop tijd besparen en een krachtiger middel inzetten. Een documentaire die de kijker laat zien en voelen waar jij voor staat.

De kracht van authenticiteit

Als bedrijfsjournalist geloof ik erg in authenticiteit. Openheid en eerlijkheid duren het langst en zijn volgens mij het beste reclamemiddel. Samenwerking begint namelijk bij vertrouwen en betrokkenheid. Vertel niet wat je denkt dat de klant wil horen, maar draag je eigen authentieke verhaal uit en blijf trouw aan jezelf. Waar sta jij voor? Waar geloof jij in?

Jij vraagt, ik (of wij) draaien

Afhankelijk van jouw wensen en budget maak ik de film alleen of als regisseur van een crew. Als medeoprichter van het online platform Waterlands Fabrikaat kan ik voor elke film het juiste team samenstellen.

 

Zij gingen je voor

Bedrijfsdocumentaires die ik als filmmaker in verschillende functies maakte.

Klik op het logo voor meer informatie of de film.

 

 

Research documentaire Gieskes Strijbis fondsMontage documentaire Bouwen op de groei LJG

Filmmaker bedrijfsfilm Coffee & Cacao

 

 

 

montage bedrijfsfilm TNTmeelfabriekgemeenteheerlen

montage bedrijfsfilm khonraad

 

 

stichtinglezenenschrijven

productie bedrijfsfilm yacht

 

 

bedrijfsfilm paralaxdocumentaire waternet

opdrachtfilm vng

 

 

 

 

trouw

vrom

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


bedrijfsdocumentaire laten maken – Femke dus