Documentaire in opdracht voor directeur met pensioen

documentaire in opdracht voor directeur met pensioenFruitmasters vroeg me in het geheim een documentaire te maken over en voor een directeur die met pensioen gaat. Als afscheidskado. Het moest een mooie mix worden tussen werk en privé zonder dat die in het echt bij elkaar kwamen. Een super leuke en bijzondere opdracht waarbij ik zijn kinderen interviewde en ze meenam naar plekken van hun jeugd, collega’s interviewde en met een smoes ook de directeur zelf in beeld bracht. Het is een mooie ontroerende film geworden die niet vertoond is maar een kado was voor de directeur, die zelf kon bepalen met wie hij hem wilde kijken. Vandaar dat ik er niet meer over kan zeggen en laten zien.

Reactie Fruitmasters:

“FANTASTISCH!!! We hebben zo ontzettend genoten en zijn zo blij met het resultaat. Wat heb je dit mooi gedaan.”

 

Reactie vertrekkend directeur:

“Nog maar heel kortgeleden, heb ik het beeldverhaal gezien wat jij van mij gemaakt hebt. Wat heb je dat prachtig in elkaar gezet. Ik was en ben zeer onder de indruk van deze productie, een beter cadeau had ik niet van mijn werkgever FruitMasters kunnen krijgen. Je hebt vast en zeker ook een ‘beeld’ van mij gekregen en dat terwijl je mij niet real life hebt ontmoet. Ik ben er heel erg blij mee en wil je daarvoor graag hartelijk bedanken, dank je wel Femke!”

 

Ik deed camera en regie

Jeannine Kooistra montage

Eyewax drone en tweede camera op boot