Femke dus

research documentaire

Verhalen staan in mijn DNA geschreven

Ik ben Femke Hoogendoorn. Femke dus en ik creĆ«er beeldverhalen. Altijd al gedaan. Afwisselend als researcher voor documentaires, maker van documentaires in opdracht en eindredacteur voor televisieprogramma’s.

Met onwijs veel plezier heb ik 10 jaar voor Frans Bromet gewerkt. Ik deed research, geluid, monteerde en schreef programmavoorstellen en persberichten. Nu werk ik als zelfstandige researcher en filmmaker. Voor mij is er gewoon niets mooier dan mensen raken met de kracht van waargebeurde verhalen.

Schakel me in als juiste vragensteller

Vragen, luisteren, verbanden leggen, verbeelden en een globaal idee omzetten in een overtuigend verhaal. Dat is mijn drive en dat is mijn kracht.

Laat het me weten als ik kan helpen een pakkend verhaal te maken voor een documentaire, televisieserie of bedrijfsfilm. Of als je een documentaire wilt laten maken. Ik denk graag met je mee.

 

In mijn vrije tijd …

Verslind ik documentaires. Op mijn LinkedIn pagina Femke dus research documentaires laat ik weten welke films mij raakten en waarom (sorry ik houd t niet meer echt bij).

Tips:

Doc Update Helmut Boeijen

Documentairenet

npo documentaires

Stichting voordekunst

IDFA